Nätverkstekniker /Abdikani

Namn: Abdikani Duale

Email: Abdikanimuhumed.duale@elev.cybergymnasiet.se

Tel nr: 0720297659

Språkkunskaper

Somaliska 100%
Svenska 85%
Engelska 50%
Arabiska 45%

Utbildning

*Cybergymnasiet: Läser datateknik (2020- Pågående)

* Nacka gymnasium: Introduktionsprogram (2019-2020)

* Samskolan: Studier på grundskolenivå årskurs 7-9 (2017-2019)

Tidigare erfarenhet

● Stena fastighet- Sommarjobb (2020) - Arbetsuppgifterna var att rensa rabatter, klippa buskar, måla, städa källarförråd och plocka skräp.

● Nacka kommun-Sommarjobb (2020) - Arbetet sker i grupp där vi fick måla, snickra och göra trädgårdsarbete i förskolor.

● Praktik- förskola (2018) -Tog hand om barnen under rasterna.

Om mig

Hej!

Jag heter Abdikani och är en glad och positiv 18-åring som studerar i Stockholm. Jag går på Cybergymnasiet i årskurs ett och läser El och Energi inriktingen dator och kommunikations teknik. Just nu är jag ute efter en ny spännande utmaning och tror att jobbet hos er skulle passa mig väldigt bra.

Om jag skulle beskriva mig själv lite mer så är jag stresstålig eftersom att jag brukar försöka ta det så lugnt som möjligt och behålla fokus. Genom mina erfarenheter från jobbet på Stena Fastigheter har jag också lärt mig vikten av att hålla tider, vara tålmodig och ha förståelse för andra människor. Jag lär mig gärna utav de som är bättre inom just det området och har inget problem att fråga om hjälp för att lösa en situation.

Jag är ansvarstagande och trivs med varierande arbetsuppgifter där jag får möjlighet att utvecklas. Jag är social och älskar att träffa och kommunicera med nya människor. Efter sommarjobbet på Nacka Kommun har jag också insett värdet och hur viktigt det är att ge bra service. Jag är även snabblärd, samarbetsvillig och självgående, vilket jag vet kommer att vara till nytta i arbetet hos er.

Jag hoppas jag har väckt er intresse och jag vet att jag skulle vara en tillgång för er.

Kontakt

Adress:

Vanadisvägen 9B, 113 46 Stockholm

Ring:

072-029 76 59