3 snabba frågor.

Vilken karaktär i en film/serie skulle du vilja vara Varför?

John Wick för att om någon jävlas med mig då kan jag skydda mig själv och om någon dödar min hund då ska jag hämnas på dem och jag är bra att bråka och använda vapen, jag skulle också vara bra på att köra bil och jag har ett stort hus och vänner som har bra jobb som kan hjälpa mig.

Året 2027. Världen har inte gått under än. Hur ser ditt liv ut?

Framgångsrik och gift med en fin fru och tre barn två killar och en tjej och lever i ett stort villa, jag har ett eget företag som säljer lyxbilar och motorcyklar och jag skulle vilja resa runt hela världen och se saker som jag inte har sett förut. Jag skulle donera pengar till välgörenhet så mycket jag kan och jag skulle hjälpa barn som har inte föräldrar.

Du ska bli en superhjälte. Du får 3st superkrafter. Vilka väljer du och varför?

Superstyrka, superspeed och flyg för att jag gillar att flyga och det kan låta mig hitta folk som behöver hjälp, superspeed för att jag kan hinna rädda nån om jag är långt ifrån och sist men inte minst superstyrka och jag vill ha det eftersom då så kan jag bära allt som står framför mig och som kanske skadar någon till exempel som att någon fastnar under ett träd och håller på att dö eftersom att de har ont om syre och då kan jag bara ta bort trädet från personen.

Mina Videor

- Dessa videor karaktäriserar mig:

Njut av livet. bild 2 Njut av livet. bild 3 Njut av livet. bild 4

Njut av livet.

Njut av livet.