Forex Trading

Metod

1. Första uppgift : Öppna ett konto hos Quotex.io och se till att det är verifierat.

2.Steg 2 du måste skapa ett “Binance konto”. Du kan enkelt skapa ett binance-konto på https://accounts.binance.me genom att ge nödvändig information om dig själv. Efter att du har skapat kontot måste du verifiera dig med antingen ett ID-kort eller pass.

Steg 3.Du måste köpa USDT på ditt binancekonto för att kunna överföra det till quotex, här är hur du kan köpa USDT med ditt bankkort.

Steg.1 Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Buy crypto] och välja alternativ“ köpa via debit/credit card”

Steg 2.  Välj krypton som du vill köpa (USDT) och skriv in beloppet av EUROS som du vill spendera, klicka på [Continue] för att gå till nästa steg.

 

4.Välj betalningsmetod med betalkort och ange din kontoinformation och nödvändig information, efter att du har gjort det kommer de att be dig logga in och verifiera med ditt bank-ID.

 

5.När du har verifierat din betalning genom bankID-inloggningsprocessen kan du gå tillbaka till din "plånbok" och bekräfta att du har köpt rätt. Som ni kan se nedan på bilden köpte jag 10 USDT-mynt som är nästan värda 110 kr / 11$.

6.Nu kan du gå tillbaka till Quotex och välja USDT-metoden för att sätta in pengar på ditt Quotex-konto..

7.Fortsätt genom att välja metoden USD Tether (ERC-20) ”och lägg sedan beloppet du vill sätta in och klicka på "Deposit" och det lägsta du kan sätta in är 10$.

8.När du klickar på "Deposit" kommer du att överföras till denna sida där du måste ange denna adress på ditt Binance-konto för att kunna överföra pengar.

9. Gå till den Binance konto och klicka på Wallet och sen klicka på Fiat and Spot och Välj coin “USDT”att ta ut.

10. Sedan måste du ange adressen "angiven i steg 8" kopiera och klistra in adressen i binance-kontot och se till att nätverket är (ERC 20).

11.När du har gjort det bör du kunna se pengarna på ditt Quotex-konto nu som du kan börja trade live med.

12. Välj en valuta som du vill handla, personligen gillar jag att trada USD/CAD eftersom den är mer organiserad och har bättre marknadsföring men du kan välja vilken som helst förutom de med (OTC) framför dem.

 

13.Klicka på alternativet "Candles" och ändra timern till 30 sekunder.

14.Efter att du har valt valuta nu kan du sätta några indikatorer som hjälper dig att förstå marknaden och hur den går upp och ner.

15. Sedan går du till "Indikatorer" och väljer "RSI" först och tillämpar dessa inställningar på den. 14/70/30.

 

16. Sedan väljer du en annan indikator som heter Stokastisk Oscillator och sätter dessa inställningar på den.

17.Nu är du klar och kan börja handla, jag kommer att visa en enkel och användbar strategi som du kan använda för att handla genom att använda dessa 2 indikatorer tillsammans.

18.Du måste titta på de röda och gröna linjerna, när de korsar varandra är det den bästa tiden att handla. Det är bäst att lägga upp en handel om gröna linjen korsar den röda linjen runt 80 eller över 80.

19.Här kan du se att jag gjorde en down trade så snart den röda linjen korsade den gröna och den var översåld och den var under 20 så den bästa tiden att göra en trade.  Jag gjorde två och vann båda eftersom det kraschade nedåt under 20 på båda indikatorerna.

20.

Faktadel

Några fakta du bör vara medveten om innan du börjar handla med valuta.

Tålamod.

Du kommer inte att bli rik inom några minuter eller dagar efter att du börjar trading, eftersom det inte är ett trollspö för att vara rik. Dess egen tid och strategisk ledning krävs för tillväxt. Marknads Experter indikerar faktiskt att det finns mycket trial and error under inledningsfasen av en valutahandlare, och det kan förväntas att du som valutahandlare kan stöta på förluster på vägen.

Valutaparen som du handlar med.

Det är viktigt att vara bekant med de valutapar som du handlar med. Olika par beter sig olika, och du måste vara medveten om marknaderna som ligger till grund för dessa valutor för att hålla dig informerad om någon betydande utveckling i dessa länder.

Här är en video som förklarar vad är valutahandel och allt relaterat till det.

https://youtu.be/z7538iNe2Pw

Resultat

Jag tjänade runt 40 $ genom att göra två handlar som var framgångsrika. Strategin jag använder är ganska tillförlitlig, eftersom jag gjorde två handlar med den som du kan se ovan och det fungerade. Jag förvandlade 20$ till 40$ med den metoden.