Audi Q4 e-tron
Audi Q4 e-tron beskrivs som en kompakt SUV och bjuder på generösa innerutrymmen. Modellen går att utrusta med bakhjulsdrift eller quattro fyrhjulsdrift samt i flera batteristorlekar med effektuttag från 170 hk till 299 hk. Räckvidd på upp till 51 mil enligt WLTP-cykeln och kan laddas med upp till 125 kW.
Audi e-tron
Med Audi e-tron lanserade vi vår första helelektriska Audi. En fullstor SUV med quattro fyrhjulsdrift som standard, kompromisslös komfort, sofistikerad interiör och all den kvalitet du förväntar dig av en Audi. Kraftfulla elmotorer levererar upp till 408 hk och en räckvidd enligt WLTP-cykeln upp till 43 mil, med laddningskapacitet upp till 150 kW.
RS e-tron GT
RS e-tron GT är spjutspetsen för elektrifieringen på Audi Sport. Med 598 hk och ett vridmoment på 830 Nm, launch control kan utöka hästkrafterna till 646 under upp till 2,5 sekunder. Litiumjonbatteriet på 800 volt möjliggör snabbladdning med effekter upp till 270 kW. Räckvidden enligt WLTP-cykeln är 47 mil.
Laddhybrider
En trygg kombination av elmotor och förbränningsmotor som gör att den dagliga körningen oftast kan skötas helt utan lokalt utsläpp.
Mildhybrider
Motorer med mildhybridteknik kan frirulla med avstängd motor vilket sänker förbrukningen och höjer komforten.
Gasbilar
Biogas är ett klimatsmart och närproducerat drivmedel som ger över 80% lägre CO2-utsläpp och ger dig ett miljösmart alternativ till eldrift.